Kurumsal Kültürümüzün Temel İlkeleri

Açık iletişimi önemser, geribildirimlerimizde daima pozitif bir dil kullanırız.

Takım çalışması ve ortak akıl başarımızın sinerjisini sağlar.

Okul ekosistemimizde pozitif iklim vardır. Nezaket ve görgü kurallarına dikkat ederiz. Tüm çalışanlar daima güler yüzlü olurlar.

Selamlaşmayı ve iyi dilekleri paylaşmayı önemseriz. (Merhaba, günaydın, iyi günler, akşamlar vb.)

Tüm ırk, cinsiyet, inanç, siyasi görüşlere eşit mesafede dururuz.

Milli, yerel ve evrensel değerlere saygı duyarız.

Okul - aile iletişimini, iş birliğini üst düzeyde tutar ortak çalışmalar yaparız.

Tanımlanmış roller ve zaman planlamalarıyla kurumsal akademik yönetim sistemimiz verimli çalışmamızı sağlar.

Eğitim ve öğrenme yaklaşımımıza uygun olan yaratıcı ve yenilikçi uygulamalarda, öğretmenlerimizin akademik yetkinliklerini destekleriz.

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, çalışanlarımızın görüş, öneri ve değerlendirmelerine saygı duyar, karar süreçlerine katılımını önemser, demokratik bir okul kültürü oluştururuz.

Öğrencilerin gelişimi hakkında sistemli olarak (her dönem en az iki kez) ailelerle birebir paylaşım toplantıları yaparız. Bunların dışında da randevulu olarak ailelerin talebiyle de görüşmeler yapılır.

Öğrencilerle göz hizasında ve gözlerine bakarak iletişim kurmak bizim için önemlidir.

Çevreye saygı duyar, doğayı koruma alanlarında her türlü önlemi alırız.

Toplumsal, akademik, yönetim ve ekonomik alanlarda etik değerler konseptimiz önemlidir.

Sürekli öğrenme ve güncellenme temel ilkelerimizdendir.